VKB Groep
shutterstock_662296072.jpg
commercieel-beheer.jpg
shutterstock_1224095146.jpg

Wat doen we?

Vakkundig Beheer

Investeert u in vastgoed en heeft u een of meerdere vastgoedobjecten? Dan zijn storingen, het verhuren, financieel beheer en andere werkzaamheden van belang bij de exploitatie u niet onbekend. Om tijd en energie te besparen kunt u ervoor kiezen om deze werkzaamheden uit te besteden aan een beheerder. 

Ook fiscaal gezien kan dit interessant zijn. Een professionele beheerder kan bemiddelen tussen verhuurder en huurder en zorgt ervoor dat storingen direct worden opgelost. Zo heeft u tijdens de verhuur van uw bedrijfsruimte of woning geen omkijken naar het beheer, het onderhoud of contact met de huurder en kunt u zorgeloos van uw rendement genieten.

Technisch Beheer

Wij nemen voor vastgoedbeleggers met veel plezier de exploitatie uit handen en zorgen voor een soepel dagelijks onderhoud van uw beleggingsportefeuille. Huurders kunnen 24/7 terecht bij onze storingsdienst waarbij we in overleg met de verhuurder klein en groot onderhoud uitvoeren aan de woning of bedrijfsruimte. 

Onze ruime kennis en ervaring in het beheer van vastgoed nemen wij mee en vertalen wij naar slimme en doordachte oplossingen. Wij kijken hierbij ook naar de lange termijn (lees: het beheer), dit speelt een belangrijke rol in ons advies en onze begeleiding. 

Wij denken met u mee over alle facetten van uw vastgoed.

Commercieel beheer

Vakkundig Beheer verzorgt het totaalpakket aan middelen en services gericht op het bereiken van een optimaal vastgoedrendement, van begeleiding bij uw aan/verkoop van uw belegging tot succesvol exploiteren middels verhuur. 

Met een proactieve instelling, adequate marktkennis en uitgebreid netwerk aan makelaars zorgen wij ervoor dat u een optimaal rendement bereikt op uw vastgoed. Tevens stellen wij met uw samen een weloverwogen strategisch plan op om ook uw doelen in de toekomst te bereiken. 

Zo zorgen wij ervoor dat uw vastgoed voor u werkt, en niet andersom. 

Financieel en Administratief beheer

Wij hebben de kennis en tools in huis om alle administratieve en financiële rompslomp van uw over te nemen. Wij beschikken over systemen die real time inzicht geven in uw belegging zodat u ten allen tijde up to date informatie ontvangt over de voortgang. Periodiek stellen wij overzichtelijke huurafrekeningen op waarin u volledig en transparant informatie ontvangt over de laatste ontwikkelingen. 

Met persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding streven wij ernaar u zoveel mogelijk van dienst te zijn en alle zorgen uit handen te nemen. 

Transparantie, betrouwbaarheid en service op maat.